top of page

Maison Dekimpe in Comines-Warneton en Wervik: al 5 generaties tot uw dienst

Een naaste verliezen is een ingrijpende beproeving. Op het moment dat het verdriet het grootst is, moet u moeilijke en belangrijke keuzes maken. Maison Dekimpe staat al 5 generaties klaar om u op die droeve momenten te ondersteunen.

Sinds 1986

In 1986 zag één van de eerste Belgische funeraria het levenslicht in in Comines-Warneton. Sindsdien is onze onderneming gegroeid en beschikken we over nog een ander funerarium, in Wervik. 

Ons voornaamste doel blijft echter hetzelfde: u en uw familie ondersteunen op het moeilijkste moment in een mensenleven. Op een moment wanneer u geconfronteerd wordt met alle administratieve en juridische verplichtingen, is ons funerarium een plek van rust en vrede voor uw familie.

Comines-Warneton en Wervik

Ons familiebedrijf verwelkomt een groot aantal families in beide funeraria – één in Comines-Warneton en één in Wervik. Elk funerarium is comfortabel ingericht en biedt alle faciliteiten die nodig zijn. In onze twee winkels vindt u kwaliteitsvolle begrafenisproducten om de uitvaart van uw naaste op punt te stellen.

Hebt u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

bottom of page